Lokakuussa vuonna 2010 avattiin Alajärvellä paikallinen, yrittäjävetoinen katsastusasema.

 

FinnKatsastus Oy on kotimainen katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava yritys. Meiltä kaikki katsastukset, vakuutukset, rekisteröinnit (mm. omistajanvaihdokset, liikennekäyttöönotto ja -poisto) ja myös veneiden rekisteröinnit onnistuvat.

Kesällä 2020 saatiin käyttöön Teollisuustien halli, jossa onnistuu nyt myös raskaiden ajoneuvojen katsastukset. Aikaisemmin hallissa toimi A-Katsastus.  Myös Autosähkö A. Männikön korjaamotiloissa raskaat katsastukset onnistuvat edelleen.

Viime vuosina yrityksen leipiin on palkattu kolme uutta työntekijää: katsastajan tehtäviin Kari Lappinen ja Jari Pannula, toimistosihteeriksi Katja Pessinen.

Koronaepidemian alkaessa Liikenne- ja viestintäministeriö päätti, että ajoneuvojen katsastus tulee suorittaa koronatilanteesta huolimatta. Nyt korona-aikana asiakkaat ovat entistä enemmän halunneet varata aikoja välttääkseen turhaa odottelua ja kontakteja. FinnKatsastuksella seurataan tiiviisti koronatilannetta ja noudatetaan koronasuosituksia. Tilojen siisteyteen kiinnitetään koko ajan erityistä huomiota. Toivomme, että vain terveenä asioidaan meillä ja käsidesiä käytetään.

Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Ilmoittaudut vain toimistossa auton rekisteriotteen tai –tunnuksen sekä mahdollisten etukäteen tehtyjen mittaustodistusten kanssa. Katsastaja palauttaa asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.

Ajoneuvonsa katsastusajasta epätietoinen asiakas voi myös aina pirauttaa asemalle ja tarkistetaan tilanne. Toimiston puhelin palvelee ma-pe 9-17. Aikoja sekä kevyen että raskaan katsastuksiin voi varata soittamalla toimistoon p. 06-557 1111 tai sähköpostilla katsastus@finnkatsastus.fi. Edelleen voi tulla katsastukseen myös Drive in -tyylillä ja katsastukseen pääsee, jos jonoa eikä ajanvarauksia ole.

 

Tervetuloa asioimaan meille!