FinnKatsastus Oy työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan, Mika ja Kati Paajasteen, lisäksi viisi katsastajaa ja kaksi toimistosihteeriä.

FinnKatsastus Oy on luotettava, palveleva ja yksityinen katsastusasema.

Luotettava: Katsastus ja rekisteröinnit ovat viranomaistoimintaa, jossa asiat hoidetaan lakien ja asetusten mukaisesti, ammattitaidolla ja asiakasta palvelevalla asenteella.

Palveleva: Asiakas kohdataan ja häntä palvellaan aina henkilökohtaisesti. Puhelimen päässä on aina oikea ihminen ja jokaiselle asiakkaalle etsitään sopivat ratkaisut.

Yksityinen: FinnKatsastus Oy on kotimainen, paikallinen perheyritys, joka on perustettu syksyllä 2010.

FinnKatsastuksella tehdään kevyiden ja raskaiden ajoneuvojen määräaikaiskatsastukset, rekisteröintikatsastukset ja muutoskatsastukset. Katsastukseen tulee varata aika käymällä konttorilla, puhelimitse 06-557 1111 tai kotisivuilta löytyvät nettiajanvaraus-linkin kautta. Raskaiden ajoneuvojen katsastukset tehdään Teollisuustie 3 (vanha A-Katsastus) ja raskaiden katsastukseen tulee  varata aika etukäteen.

Kaikkien rekisteröitävien ajoneuvojen (myös veneiden) rekisteröinnit ja vakuutukset hoituvat helposti FinnKatsastuksella ammattitaitoisten ja iloisten toimistosihteerien toimesta. Samalla asiakas voi nauttia vaikkapa päiväkahvit viihtyisissä asiakastiloissa. Myös perheen pienimmät on huomioitu omalla leikkinurkkauksella ja tikkaripuulla.

Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Ilmoittaudut vain toimistossa mahdollisesti mukana olevan rekisteriotteen kanssa. Ilman rekisteriotetta voidaan ajoneuvo myös katsastaa. Ota mukaan myös mahdolliset etukäteen tehtyjen lakisääteisten mittausten todistukset. Katsastaja palauttaa asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin autoiluun liittyvä kinkkinenkin kysymys, voit aina ottaa yhteyttä FinnKatsastukselle puhelimitse (06 557 1111), sähköpostitse (katsastus@finnkatsastus.fi) tai poiketa käymään.

Tervetuloa asioimaan meille!